alla kategorier

Hem>Nyheter>Företagsnyheter

Turism i Sanya, Hainan

Liuyang Hunan Kina "PYROALLY" fyrverkerier är en av de snabbast växande fyrverkerierna i världen. Vårt team tror att det är vår innovation, kundservice, kunskap om dina marknadens behov och vår produkts överlägsna förpackning och prestanda som skiljer oss från andra fyrverkerifabriker i Kina.
Pyroally Fireworks säljer sina fyrverkerier direkt från Kina. Om du är importör och vill köpa containrar direkt, kontakta oss för att få din hjälp.
"Pyroally" fyrverkerier täcker alla kategorier av fyrverkerier inklusive konsumentfyrverkerier och professionell pyroteknik. Exempelvis displayskal, professionella kakor, sammansatta kakor, romerska ljus, sortiment, fontäner, himmelraketer, helikoptrar, tomtebloss, rökartiklar, snaps, hjul, konfetti, födelsedagsljus, scenfyrverkerier, vattenfall, glasfibermortel, elektronisk tändare och andra specialprodukter. Våra produkter har garanterat högsta kvalitetsprestanda, inklusive de rikaste färgerna, extra långvariga stjärnor och professionellt utformade detaljhandelsförpackningar.   
Kvalitet och säkerhet är alltid Pyroallys största intresse. "Pyroally" fyrverkerier produceras i våra fabriker i Kina. Produktionen sker under strikt övervakning och kvalitetskontroll, vilket garanterar högsta kvalitet. Vi genomför ”processbaserad” kvalitetsledning som börjar med produktdesign, inköp av råvaror och flöden genom produktion. Vi gör mer än en enkel "slutkontroll". Alla våra produkter överensstämmer med CE-europeiska standarder och / eller AFSL-standarder. Vi har erfarenhet av produkter för Tyskland, Holland, Frankrike, Italien, Storbritannien, Slovenien, Finland, Danmark, Estland, USA, Sydamerika och många andra länder.  
Vår professionella exportpersonal gör beställningen av dina fyrverkerier till en enkel och trevlig upplevelse. Vi måste förmåga att samla både generiska fyrverkerier i Kina och andra välkända varumärken. Våra professionella tjänster hjälper dig med att transportera din container till din dörr. Varmt välkommen att du besöker oss i Kina när som helst.      
Vårt team brinner för fyrverkerier, vi är ständiga innovatörer som är först på marknaden med många av de nyaste och mest populära effekterna och förpackningarna.  
Vi kan rekommendera produkter som passar din marknad. Vår förmåga att kommunicera snabbt och tydligt på engelska och kinesiska kommer också att uppskattas. Eftersom vi kan anpassa produkterna enligt dina krav kan vi exportera framgångsrikt till Asien, Europa, Afrika, USA och Mellanöstern.  

Vårt mål är att fortsätta utveckla innovativa nya produkter för den globala marknaden och leverera dem till dig med högsta kvalitet och mest konkurrenskraftiga priser.

2020-11-03